CA L’AMABLE és un allotjament rural situat en ple centre de la Font de la Figuera, població de la Comarca de la Costera, en la província de València, tocant a les d’Alacant i Albacet, perfectament comunicada per la N-340.

La casa situada molt a prop de la Plaça del Poble consta de planta baixa i dos altures en perfectes condicions d’habitabilitat, que reunixen els servicis i comoditats per a una estada agradable.

En la planta baixa l’existència d’un saló menjador, cuina, habitació doble, bany i pati amb paeller-barbacoa, faciliten les condicions per a poder passar des d’un cap de setmana a períodes més llargs, compartint dit espai amb família, amics, etc. que utilitzen les plantes superiors per al seu allotjament i descans.

El saló ampli disposa de sofàs, televisió, conexió a Internet, amb una bona lluminositat i ventilació, gràcies a les diferents portes i finestres que posseïx.

La cuina esta dotada de nevera, encimera, forn i tot el parament necessari per a un ús adequat del servici.

Un bany d’ampli espai.

Disposa tota la casa d’aigua calenta i sòl radiant tant per a hivern com per a estiu.

La primera planta consta de 3 habitacions dobles amb bany propi, totalment equipades i amb possibilitat de disposar de servicis propis: Tv, connexió internet, etc.

La planta superior conforma un confortable apartament amb capacitat per a 4 persones. Consta de saló amb tv, connexió internet, cuina encimera amb xicotet forn, nevera, bany i 2 habitacions. Una amb 2 llits individuals i una altra de matrimoni. També compta amb aire condicionat.

EN RESUM:

6 HABITACIONS AMB CAPACITAT PER A 12 PERSONES
2 SALONS MENJADOR
5 BANYS
2 CUINAS EQUIPADES
1 PATI AMB PAELLER-BARBACOA
SÒL RADIANT Y AIRE CONDICIONAT, TV, DVD I CONEXIÓ A INTERNET.